Happy Auto

Happy-Auto-Logo

Aircondition service

Trænger din bil til et aircondition service?

Vi laver et aircondition service billigt og hurtigt!

Det er vigtigt at lave et aircondition service på din bil.

Mange AC og klimaanlæg taber med tiden kølemidlet og får dermed nedsat køleevne. I ekstreme tilfælde kan køleevnen være helt væk. Derfor er det nødvendigt med periodisk aircondition service.

En bils aircondition anlæg er et lukket system hvor der inde i systemet flyder et kølemiddel. Dette kølemiddel vil med tiden forsvinde. Hvis dette sker vil pakninger, filter, kondenser blive ødelagt med tiden, da der sammen med kølemidlet også flyder olie med rundt som holder pakninger, kompressor mm. smurt. -og det kan i sidste ende betyde dyre reparationer på bilen.

Ved et aircon service på din bil bliver anlægget suget tomt og tørret via vakuum. Derefter bliver der lavet en suge test og der bliver påfyldt kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie.

Pris. 1295kr.

Airconrens

Her får du renset luften i kabinen, således at alle mikroorganismer fjernes. Bakterier kan sætte sig i bilens lufkanaler og med tiden vil det begynde og lugte. Særligt skal man være opmærksom på dette hvis man har luftvejsallergier, da man indånder disse microorganismer.

Pris. 295kr

Gode råd til vedligeholdelse af bilens aircondition

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder! 

Stolte medlemmer af Bilgaranti.dk og Dansk Bilbrancheråd for din tryghed.

dækskifte
dækskifte
aircondition service

Book tid

Aircon påfyldning 1.299,-

Vil du hellere ringe?
Kontakt os på 81 61 40 94