Happy Auto

Happy-Auto-Logo

Køb af ny brugt bil

Få hjælp til køb af bil

Det kan være svært at købe ny bil – særligt hvis man gerne vil købe en ny brugt bil. Der er mange ting man skal tage stilling til og sætte sig ind i som bilejer. Det kan være alt fra hvilken størrelse bilen skal have, hvilken motorstørrelse, skal det være diesel eller benzin, hvad er bilens brændstofforbrug, hvad kendetegner det specifikke bilmærker ift. vedligeholdelse m.m. Derfor er det vigtigt, at bruge tid på at afdække ens behov og finde en passende bil. En grundig forberedelse og søgning er derfor altafgørende ved køb af brugt bil – uanset om man vælger, at købe gennem en privatperson eller en bilforhandler.

F.eks. er det vigtigt at vide, at blot fordi en bil er nysynet, så betyder det ikke at bilen er fejlfri. En nysynet bil betyder kun, at den er lovlig og sikker at køre i. Der kan stadig være fejl og mangler som kan resultere i dyre værkstedsregninger og/eller påvirke bilens ydeevne og levetid.

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder! 

dækskifte
dækskifte

Book tid

Hjælp til køb af bil

Vil du hellere ringe?
Kontakt os på 81 61 40 94

Vi garanterer et godt køb

Hos Happy Auto har vi stor erfaring, med at hjælpe vores kunder med køb af ny brugt bil. Vi har et moderne autoværksted, hvor vi kan gennemgå bilen og lokalisere fejl og mangler, der ikke kan ses med det blotte øje. Derudover kan vi rådgive ift. hvad prisen på en evt. fejl eller mangel kan løbe op på. F.eks. kigger man ikke efter tandremmens tilstand ved syn af biler, men en slidt tandrem kan ende med at koste mellem 4000-9000 kr. Mens en udskiftning af en kobling kan ende med at koste helt op til 13.000 kr.

Vi finder den rette bil ud fra dine behov og ønsker

For at hjælpe dig bedst muligt, vil vi holde et møde, enten hos os eller et andet sted du vælger, for bedst muligt at afdække dine behov og ønsker til en fremtidig bil.

Vi vil typisk tage udgangspunkt i bl.a. nedenstående spørgsmål:

Bor du i byen?: Herved vil vi afgøre om du skal have en kort bil, da der typisk er rift om p-pladserne i byen – og måske er du slet ikke interesseret i, at bruge bilen som primære transportmiddel i hverdagen.

Hvor stor er familien?: Har man børn, er det f.eks. bedst med en 4 dørs bil og måske en stationcar, til barnevognen og store indkøb.

Motorstørrelse: Det kan være ret dyrt i vægtafgift at have en bil med en 2,0 motor, så det er vigtigt at din bils motor matcher dine behov og pengepung.

Garanti: Vi giver altid vores kunder 6 måneders garanti ved køb af brugt bil igennem vores bilkøbsservice.

Vores service foregår ved, at vi, efter møde med dig/jer, finder en til to biler som matcher dit/jeres behov. Alt efter hvor i landet bilen befinder sig, så kan der være mulighed for at se bilen, hvis der er behov for dette. Du/I får dog altid bilen, at se på billeder inden vi foretager købet på dine/jeres vegne. Vi køber først bilen hjem til dig/jer når du/I har accepteret og givet samtykke til dette.

Derefter tager vi bilen med på værkstedet og foretager eventuelle reparationer. Dernæst vil bilen få en fuld service med skift af olie, oliefilter, luftfilter m.m. Er der mindre end 1 år til, at den skal synes, så tilbyder vi også at sørge for, at bilen bliver ny-synet.

Vil du gerne høre mere om denne service eller bestille et møde om bilkøb, så kan du kontakte os på tlf. 81614094 eller bruge vores kontakt formular her på hjemmesiden.

-Vi sikre dig en god handel.