Happy Auto

Happy-Auto-Logo

Om os

Vores autoværksted i Brøndby

Happy Auto er et professionel værksted som udføre alle slags reparation, service og forsikringsskader på alle biler. Vores medarbejder er uddannede og erfarne, og har mange års erfaring med primært tyske biler.

Syn og Periodesyn:
Er din bil blevet indkaldt til syn eller periodesyn så skal du ikke være bekymret. Vi udføre gerne et gratis synstjek af din bil inden syn, hvis der er noget der skal udbedres bliver du kontaktet af vores medarbejder. Fejler bilen ikke noget køre vi den gerne gratis til syn for dig.

Serviceeftersyn
Happy Auto udfører serviceeftersyn på alle biler efter bilproducentens forskrifter og autoriseret standard.

Ingen ubehagelige overraskelser
Din tryghed er vigtig for os. Når du bestiller et service eller en reparation hos Happy Auto, får du altid prisen, inden vi går i gang, og vi laver aldrig noget på din bil, som vi ikke har informeret dig om inden. Støder vi på skader eller fejl, der ligger udover, hvad vi havde aftalt, bliver du altid kontaktet, før udbedringen påbegyndes. Det betyder, at din værkstedsregning aldrig er en overraskelse, når bilen skal hentes og regningen betales, da vi altid har lavet et overslag over udbedringerne, inden de laves.

Kvalitetsgodkendte reservedele
Hos Happy Auto bruger vi udelukkende reservedele som er kvalitetsgodkende og med en garanti på produkterne. Defor ydes der en reklamationsret, på reservedele og arbejdstid, på mellem 2 til 3 år. Det betyder, at din bils fabriksgaranti bevares – også hvis den er ny.

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder! 

dækskifte
dækskifte

Book tid

Vil du hellere ringe?
Kontakt os på 81 61 40 94