Happy Auto

Happy-Auto-Logo

Dækskifte

Skal din bil have et dækskifte?

Få lavet det hos os!

Et dækskifte hos os er problemfrit og til en konkurrencedygtig pris. På vores autoværksted går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejder med de bedste dæk leverandører for at sikre, at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste service.

Vi ved, at dækskifte kan være en bekostelig affære, og derfor tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde. Vores erfarne mekanikere sørger for, at dit dækskifte bliver udført korrekt og effektivt, så du kan køre sikkert og trygt på vejene.

Vores mål er at give vores kunder den bedste dækservice til konkurrencedygtige priser. Vi tror på at opbygge langvarige relationer med vores kunder og give dem en personlig serviceoplevelse, så de kan føle sig trygge og tilfredse med vores arbejde. Hvis du har brug for dækskifte, så kontakt vores autoværksted for at få mere information og et tilbud på dækskifte pris.

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder!

Stolte medlemmer af Bilgaranti.dk og Dansk Bilbrancheråd for din tryghed.

dækskifte
dækskifte
dækskifte

Book tid

Dækskifte 799,-

Vil du hellere ringe?
Kontakt os på 81 61 40 94

Autoriseret forhandler af

dækskifte

Hvornår skal jeg skifte fra vinterdæk til sommerdæk?

Selvom der ikke er regler om hvornår man skal skifte til sommerdæk, så kan man ligesom med skift til vinterdæk tager udgangspunkt i den gennemsnitlige dagstemperatur. De fleste anbefaler, at man skifter til sommerdæk i april og til vinterdæk i oktober måned. Hos Happy Auto sørger vi altid for, at dækskifte er nemt og bekvemt for vores kunder. Kontakt os for at booke et dækskift eller høre mere om vores service og priser.

Selvom der ikke er krav om skift til og fra vinterdæk i Danmark, så er det vigtigt at følge de generelle anbefalingerne, hvis man f.eks. bruger bilen til at køre i andre lande, hvor der er flere regler om dæk.

Du kan finde en oversigt over de forskellige regler om dæk her!